Reducei masive pentru produsele din categoria IT&C, foto, electronice și electrocasnice de Black Friday

scris de Dappermen.ro pe 11/09/2018

Produse IT&C, foto, electronice si electrocasnice de Black Friday 2018 în România

Ca în fiecare an, produsele IT&C vor fi vedetele Black Friday în România. Mă aștept ca și în 2018 să se păstreze același trend și să ne așteptăm la reduceri de zeci de procente la smartphone-uri, tablete, televizoare, aparatură foto-video, precum și electrocasnice mari și mici. Îți prezint, mai jos, lista cu cele mai mari magazine online care au oferte și promoții de Black Friday pentru produsele IT&C, foto, electronice și electrocasnice (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit):

Ce este și de unde vine denumirea de Black Friday sau “Vinerea Neagră” a cumpărăturilor?

Până prin anul 2010, Black Friday sau Vinerea Neagră a cumpărăturilor nu se bucura de o mare popularitate in România. De ce? Pentru că, așa cum sugerează și denumirea este un termen apărut în SUA, prin anul 1966. Denumirea de Black Friday a fost folosită pentru a marca ultima zi de vineri din luna noiembrie sau ziua imediat următoare Zilei Recunoștinței, zi în care se acordă cele mai multe discounturi, promoții și reduceri, dar și startul sezonului de cumpărături de iarnă. A fost alesă denumirea de Black Friday prin referire directă la conotația cuvântului “black” în contabilitate, acolo unde se folosește culoarea roșie pentru a evidenția cifrele negative și/ sau pierderile și culoarea negră pentru a evidenția cifrele pozitive și/ sau profiturile obținute. Astfel, marile magazine au constatat că imediat după acestă perioadă de reduceri sumele încasate și evidențiate în contabilitate erau pozitive, și prin urmare, apăreau în culoarea neagră.

Când “pică” Black Friday 2018 în România?

Data oficială pentru organizarea celui mai așteptat eveniment este 24 noiembrie 2018, adică ultima vineri din luna noiembrie. Totuși, în anul 2018 Black Friday România va începe din data de 16 noiembrie, sau mai bine spus în weekend-ul 16-19 noiembrie pentru primul și cel mai important val al vânzărilor și este foarte probabil că se va prelungi până în weekend-ul 24 noiembrie – 26 noiembrie pentru un nou vad de reduceri, în funcție de stocurile disponibile ale fiecărui magazin în parte.

Mergi sus

Acest site folosește cookies și poate câștiga un comisioan în momentul în care cumpărați accesând link-urile de pe această pagină. Pentru mai multe detalii vizitați: Politica de cookies

Leave a Reply