Peste 70% reducere la produsele din categoria haine și încălțăminte cu ocazia Black Friday

scris de Dappermen.ro pe 11/11/2018

Produse din categoria Fashion de Black Friday 2018 în România

Este deja cunoscut faptul că românii cheltuiesc cei mai mulți bani online pe haine și pe încălțăminte. Tocmai pentru că magazinele online cu produse din categoria fashion cunosc acest lucru, în perioada de Black Friday oferă o gamă variată de reduceri si promoții care pot ajunge și la 80% dn prețul de listă.

Cred, indiferent de gusturile tale sau de promoțiile existente, că este o perioadă perfectă pentru a-ți împrospăta garderoba cu geci, ghete, jachete, pantofi, genți sau alte accesorii sau pentru a cumpăra cadoul potrivit pentru o persoană dragă cum ar fi o rochie, bluze, pantaloni sau orice alt produs vestimentar. În plus, s-ar putea să te bucuri de costuri reduse sau chiar gratuitate atunci când vine vorba de transport sau vouchere.

Îți prezint, pe scurt, două dintre promoțiile pe care le vor avea magazinele online cu ocazia Black Friday. Bineînțeles sunt mult mai multe magazine care vor avea promoții în această perioadă, așa că mai jos găsești o listă cu cele mai mari magazine online care au oferte și promoții cu ocazia acestui eveniment. Intră și poți consulta ce oferte are fiecare magazin online care te interesează.

Exemple de promoții:

1. în perioada 15 – 23 noiembrie cei de la answear.ro au pregătit două colecții speciale cu până la -70% reducere pentru Femei și Bărbați. Poți accesa link-urile de mai jos pentru a vedea colecțiile:

  • colecție femei: aici
  • colecție bărbați: aici

2. în data de 16 noiembrie, cei de la fashiondays.ro vor avea reduceri la colecțiile de îmbrăcăminte și încălțăminte iar tu poți consulta oferta lor aici.

Lista cu cele mai mari magazine online care au oferte și promoții de Black Friday pentru produsele din categoria fashion: (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit)

Ce este și de unde vine denumirea de Black Friday sau “Vinerea Neagră” a cumpărăturilor?

Până prin anul 2010, Black Friday sau Vinerea Neagră a cumpărăturilor nu se bucura de o mare popularitate in România. De ce? Pentru că, așa cum sugerează și denumirea este un termen apărut în SUA, prin anul 1966. Denumirea de Black Friday a fost folosită pentru a marca ultima zi de vineri din luna noiembrie sau ziua imediat următoare Zilei Recunoștinței, zi în care se acordă cele mai multe discounturi, promoții și reduceri, dar și startul sezonului de cumpărături de iarnă. A fost alesă denumirea de Black Friday prin referire directă la conotația cuvântului “black” în contabilitate, acolo unde se folosește culoarea roșie pentru a evidenția cifrele negative și/ sau pierderile și culoarea negră pentru a evidenția cifrele pozitive și/ sau profiturile obținute. Astfel, marile magazine au constatat că imediat după acestă perioadă de reduceri sumele încasate și evidențiate în contabilitate erau pozitive, și prin urmare, apăreau în culoarea neagră.

Când “pică” Black Friday 2018 în România?

Data oficială pentru organizarea celui mai așteptat eveniment este 24 noiembrie 2018, adică ultima vineri din luna noiembrie. Totuși, în anul 2018 Black Friday România va începe din data de 16 noiembrie, sau mai bine spus în weekend-ul 16-19 noiembrie pentru primul și cel mai important val al vânzărilor și este foarte probabil că se va prelungi până în weekend-ul 24 noiembrie – 26 noiembrie pentru un nou vad de reduceri, în funcție de stocurile disponibile ale fiecărui magazin în parte.

Mergi sus

Acest site folosește cookies și poate câștiga un comisioan în momentul în care cumpărați accesând link-urile de pe această pagină. Pentru mai multe detalii vizitați: Politica de cookies

Leave a Reply