Black Friday 2019 – lista magazinelor participante, ce este Black Friday și când pică Black Friday 2019 în România?

scris de Dappermen.ro pe 11/12/2019

Black Friday 2019 – lista magazinelor participante, ce este Black Friday și când “pică” Black Friday 2019 în România?

Ți-am pregătit un articol destinat exclusiv pentru Black Friday 2019 în România, perioada în care magazinele online oferă cele mai mari reduceri, discounturi și promoții indiferent de tipul de produse oferite. Mai jos o să găsești lista magazinelor online participante organizate în funcție de tipul de produse oferite, ce este Black Friday, și când “pică” Black Friday 2019 în România. Lista magazinelor în funcție de categoria de produse (click pe text pentru a naviga la categoria dorită):

Produse IT&C, foto, electronice si electrocasnice de Black Friday 2019 în România

Ca în fiecare an, produsele IT&C vor fi vedetele Black Friday în România. Mă aștept ca și în 2019 să se păstreze același trend și să ne așteptăm la reduceri de zeci de procente la smartphone-uri, tablete, televizoare, aparatură foto-video, precum și electrocasnice mari și mici. Îți prezint, mai jos, lista cu cele mai mari magazine online care au oferte și promoții de Black Friday pentru produsele IT&C, foto, electronice și electrocasnice (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit):

Produse din categoria Fashion de Black Friday 2019 în România

Este deja cunoscut faptul că românii cheltuiesc cei mai mulți bani online pe haine și pe încălțăminte. Tocmai pentru că magazinele online cu produse din categoria fashion cunosc acest lucru, în perioada de Black Friday oferă o gamă variată de reduceri si promoții care pot ajunge și la 80% dn prețul de listă. Cred, indiferent de gusturile tale sau de promoțiile existente, că este o perioadă perfectă pentru a-ți împrospăta garderoba cu geci, ghete, jachete, pantofi, genți sau alte accesorii sau pentru a cumpăra cadoul potrivit pentru o persoană dragă cum ar fi o rochie, bluze, pantaloni sau orice alt produs vestimentar. În plus, s-ar putea să te bucuri de costuri reduse sau chiar gratuitate atunci când vine vorba de transport sau vouchere. Îți prezint, mai jos, lista cu cele mai mari magazine online care au oferte și promoții de Black Friday pentru produsele din categoria fashion: (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit)

Produse din categoria sport, ski și snowboard la ofertă de Black Friday 2019 în România

O perioadă excelentă pentru a-ți achiziționa haine sau încălțăminte sport, bezi de alergat sau orice alt accesoriu pentru fitness. De asemenea, poți să te pregătești pentru sezonul sporturilor de iarnă prin achiziționarea unor echipamente de ski sau snowboard. Îți prezint, mai jos, lista cu cele mai mari magazine online care au oferte și promoții de Black Friday pentru produsele din categoria sport, ski și snowboard: (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit)

Produse din categoria ceasuri și bijuterii la ofertă de Black Friday 2019 în România

La acest eveniment și-au anunțat prezența și comercianții de ceasuri și bijuterii care vor oferi reduceri consistente. Dacă ești fan al acestor accesorii, cu siguranță vei găsi ceasuri de la branduri cunoscute (cum ar fi Tissot, Fossile, Guess, Citizen, Casio și multe altele). De asemenea, vei putea găsi o selecție întreagă de bijuterii prețioase sau semiprețioase, cum ar fi brățări, lanțuri cu pandantive, coliere, cercei, inele și de ce nu chiar verighete.  Îți prezint, mai jos, lista cu cele mai mari magazine online care au oferte și promoții de Black Friday pentru produsele din categoria ceasuri și bijuterii: (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit)

Produse din categoria home & deco la ofertă de Black Friday 2019 în România

Există o varietate de magazine care vor avea în această perioadă reduceri și promoții la produse de mobilă, decorațiuni interioare sau diverse accesorii pentru apartamente, casa sau grădina ta. Dacă tocmai ți-ai redecorat casa, te-ai mutat la casă nouă sau pur și simplu dorești să achiziționezi ceva util pentru propiu cămin, cu siguranță vei găsi de Black Friday numeroase oferte și promoții la magazinele online din domeniu home&deco. Îți prezint, mai jos, lista cu cele mai mari magazine online care au oferte și promoții de Black Friday pentru produsele din categoria home&deco: (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit)

Produse din categoria cărți, filme și muzică de Black Friday 2019 în România

O altă categorie de produse care se vinde foarte bine în această perioadă este cea din categoria cărți, filme și muzică. Te poți bucura de numărul mare de magazine online și de edituri care vor participa la campania de Black Friday 2019 în România. Din experiența anilor trect, reducerile din cadrul magazinelor online participante au atins inclusiv 90%.  Îți prezint, mai jos, lista cu cele mai mari magazine online care au oferte și promoții de Black Friday pentru produsele din categoria cărți, filme și muzică: (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit)

Produse cosmetice și de îngrijire personală de Black Friday 2019 în România

O perioadă perfectă pentru a-ți achiziționa la reduceri produsele cosmetice și de îngrijire personală. Îți prezint, mai jos, lista cu cele mai mari magazine online care au oferte și promoții de Black Friday pentru produsele din categoria cărți, filme și muzică: (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit)

Promoții jucării și produse pentru copii la reducere de Black Friday România în anul 2019

Imediat după terminarea campaniei de Black Friday urmează Moș Nicolae și la sfârșitul lunii decembrie, Crăciunul. Poți profita de reducerile acordate de magazinele online și să-ți pregătești cadourile pentru cei mici. Pe lângă jucării poți să găsești reduceri foarte bune și la haine, încălțăminte, produse vestimentare sau chair la produse pentru bebeluși. Am inclus mai jos lista cu magazinele online unde poți să găsești astfel de produse: (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit)

Promoții la bilete, cazare, city break-uri și vacanțe de Black Friday 2019 în România

Iată lista cu cele mai mari magazine online care au oferte și promoții de Black Friday pentru produsele din categoria bilete, cazare, city break-uri și vacanțe precum și pentru accesorii pentru vacanță: (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit)

Oferte pentru anvelope și piese auto de Black Friday 2019 în România

Cum perioada rece se apropie, o să ai nevoie fie de anvelope de iarnă fie  să-ți pregătești mașina pentru sezonul rece, de aceea Black Friday este cu siguranță ideal pentru a-ți achiziționa tot ce ai nevoie pentru mașina ta. Ți-am pregătit o listă cu magazinele online unde poți să găsesți astfel de produse: (click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit)

Oferte la alte categorii de produse de Black Friday 2018 în România

Ți-am pregătit o listă cu magazinele online unde poți să găsesți oferte la abonamente de telefonie mobilă, cadouri, cursuri și multe altele:(click pe fiecare imagine în parte pentru a accesa magazinul dorit)

Ce este și de unde vine denumirea de Black Friday sau “Vinerea Neagră” a cumpărăturilor?

Până prin anul 2010, Black Friday sau Vinerea Neagră a cumpărăturilor nu se bucura de o mare popularitate in România. De ce? Pentru că, așa cum sugerează și denumirea este un termen apărut în SUA, prin anul 1966. Denumirea de Black Friday a fost folosită pentru a marca ultima zi de vineri din luna noiembrie sau ziua imediat următoare Zilei Recunoștinței, zi în care se acordă cele mai multe discounturi, promoții și reduceri, dar și startul sezonului de cumpărături de iarnă. A fost alesă denumirea de Black Friday prin referire directă la conotația cuvântului “black” în contabilitate, acolo unde se folosește culoarea roșie pentru a evidenția cifrele negative și/ sau pierderile și culoarea negră pentru a evidenția cifrele pozitive și/ sau profiturile obținute. Astfel, marile magazine au constatat că imediat după acestă perioadă de reduceri sumele încasate și evidențiate în contabilitate erau pozitive, și prin urmare, apăreau în culoarea neagră.

Când “pică” Black Friday 2019 în România?

Data oficială pentru organizarea celui mai așteptat eveniment este 24 noiembrie 2019, adică ultima vineri din luna noiembrie. Totuși, în anul 2019 Black Friday România va începe din data de 16 noiembrie, sau mai bine spus în weekend-ul 15-17 noiembrie pentru primul și cel mai important val al vânzărilor și este foarte probabil că se va prelungi până în weekend-ul 24 noiembrie – 26 noiembrie pentru un nou vad de reduceri, în funcție de stocurile disponibile ale fiecărui magazin în parte.

Mergi sus

 

Acest site folosește cookies și poate câștiga un comisioan în momentul în care cumpărați accesând link-urile de pe această pagină. Pentru mai multe detalii vizitați: Politica de cookies

Leave a Reply