Black Friday 2018 Answear. Reduceri de până la 70%

scris de Dappermen.ro pe 11/15/2018

Black Friday 2018 Answear. Reduceri de până la 70%

Este deja cunoscut faptul că românii cheltuiesc cei mai mulți bani online pe haine și pe încălțăminte. Tocmai pentru că magazinele online cu produse din categoria fashion cunosc acest lucru, în perioada de Black Friday oferă o gamă variată de reduceri si promoții care pot ajunge și la 70% dn prețul de listă.

Cred, indiferent de gusturile tale sau de promoțiile existente, că este o perioadă perfectă pentru a-ți împrospăta garderoba cu geci, ghete, jachete, pantofi, genți sau alte accesorii sau pentru a cumpăra cadoul potrivit pentru o persoană dragă cum ar fi o rochie, bluze, pantaloni sau orice alt produs vestimentar.

Cu ocazia Black Friday 2018, cei de la answear aduc reduceri de până la 70% și două colecții speciale pregătite doar pentru tine. Astfel, în perioada 15 – 23 noiembrie cei de la answear.ro au pregătit două colecții speciale cu până la -70% reducere pentru femei și bărbați.

Mai jos, îți prezint o mini-selecție cu produsele comercializate cu ocazia acestui eveniment dar tu poți să vezi întreaga listă de produse accesand link-urile de mai jos:

  • colecție femei: aici
  • colecție bărbați: aici

Selecție pentru produsele reduse coleție femei

Selecție pentru produsele reduse coleție bărbați

 

Acest site folosește cookies și poate câștiga un comisioan în momentul în care cumpărați accesând link-urile de pe această pagină. Pentru mai multe detalii vizitați: Politica de cookies

Leave a Reply